Модератор: to the moon and back

mantzikert написа:СЕга ще ми кажеш че и тролинга се забранява.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Барем една тема за Критикарстване.
Yuna написа:Тролинга няма да го забраним,но флуда определено!
Каква ти една тема,та ти всяка тема я превръщав в "Тема за критикарстване"...
Yuna написа:Веднага ще ви обясня защо to the moon and back е модератор.
Първо тя е председател на парламента и не ме интересува колко мнения на кръст има във форума.Направих я модератор,за да може да дава информация и да редактира каквото има нужда.
И mantzikert престани да ми правиш разни тъпи изказвания,защото ми писна всички да правят тъпи коментари за всичко .Заключвам темите,защото вие не задавате въпроси,вие направо спамите и недоволствате.И от това ми писна,за това давам ключ.
И забога какво те бърка дали ще си сложи аватар,дали ще си пише здравейте или чао.нейно си е правото,какво сега да не би да тръгнеш да командваш кой какво да прави.
И разбери най-накрая,че на този тъп свят има хора,които не споделят твоето мнение за всичко,не споделят твоя вкус музика и не са длъжни да го правят!
Отправям тези мнения точно към теб,mantzikert,защото ми писна в почти всяка тема из форума да стават скандали,защото ти слагаш всички под един общ знаменател и ги обявяваш за бабички.(по пример)И точно заради този пример, темата за Дийп Пърпъл я заключих.Защото не беше предназначена да бъде наспамена.Няма хора с еднакви разбирания и те моля да се въздържаш от своите хапливи забележки в бъдеще.Съобразявай се с другите,не си само ти на този свят!
Секцията "Парламентът" беше предназначена,за да може да се допитваме до вас,за да не се окажете недоволни накрая.За да не ни викате,че сами сме си решавали всичко.Но вие решихте още преди да е забочнала работата на парламента здраво да ни понахраните и да изразите недоволството си или просто да ръсите коментарчета,ей така за спорта!
Този форум от самото си начало до сега не съм видяла една тема,в която да няма спам или караници.Направо велико.
Да,lovelyangel666 е абсолютно права.тази секция няма по-нататъшен прогрес.
Продължат ли тъпите коментари без да предупреждавам ще заключа цялата секция и само to the moon and back и хората от парламента ще пишем тук,просто не заслужавате да се допитваме до вас.
Изморих се да гледам и да отвръщам на нападките ви,не ме интересува повече кой какво и как...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта