Малко странно.

Вижте малко повече информация за наскоро подновения ученически парламент.Може да добавите ваши коментари,въпроси и предложения^^

Модератор: to the moon and back

Малко странно.

Мнениеот mantzikert на Сря Сеп 12, 2007 1:23 pm

В момента семи си противоречите.
Първо казвате, че тук можем да пускаме мнения и критики за парламента.
Обаче всяка тема, където се появи критика, или мнение което не ви е по вкуса, се ЗАКЛЮЧВА.
Не намирам логика.

Форумите още от римски времена са място за изразяване на Лично мнение без цензура. Какво става. Това диктатура ли е?

И относно до луната и обратно. Сложи си аватар моля. И престани да слагаш във всеки свой пост ЗДРАВЕЙТЕ. Особено втирито дразни. Щото лъха на снобарство.
Аватар
mantzikert
Berserk

Мнениеот A.I. на Сря Сеп 12, 2007 1:38 pm

Съгласна съм със всяка дума до последната!
След като заключиха всички теми реших, че вече е пределно ясно положението с парламента , и че няма смисъл да се занимавам повече.
Но подкрепям сто процентово горния пост!
Изображение
Аватар
A.I.

Мнениеот DR_GIGGULS на Сря Сеп 12, 2007 5:04 pm

Обмислях дали да не премахна този раздел от форума, не виждам да сте го заслужили.
Аватар
DR_GIGGULS
Born to Raise Hell!

Myspace: http://myspace.com/drgigguls

Мнениеот A.I. на Сря Сеп 12, 2007 7:22 pm

Ние или участниците в парламента?Или всички?!
Изображение
Аватар
A.I.

Мнениеот to the moon and back на Сря Сеп 12, 2007 9:18 pm

ок! след като толкова много ви дразня и преча няма да пиша повече във форума. Ще ви уведомявам само за събранията на парламента.

Колкото за това какво пиша, как го пиша и дали имам аватар - мисля че това си е моя работа и нямате право да ми казвате какво да правя!
to the moon and back

Мнениеот mantzikert на Чет Сеп 13, 2007 10:53 am

Само да питам. Защо имаш 12 мнения на кръст, при това в новия форум. (Никога не съм те мяркал в стария), и те направиха Мародератор?
Аватар
mantzikert
Berserk

Мнениеот lovelyangel666 на Чет Сеп 13, 2007 2:55 pm

Аз не мисля, че някой изобщо ти е казвал какво да правиш - или поне не го е коментирал публично в тема из форума, затова не мисля че е нужно да го правиш ти, първо. И второ, никой не те е гонил от форума, за да заплашваш, че ще спреш да пишеше във форума, този форум е точно толкова твой, колкото и на другите! А на въпроса защо непрекъснато се заключват темите, отговорът е, че в темите не пише нищо смислено, а има само нападки срещу Парламента и прочие, а темите нямат никакъв по-нататъшен прогрес.
You can't cure stupidity!
Изображение
Аватар
lovelyangel666
Self destructor

Мнениеот Yuna на Чет Сеп 13, 2007 8:31 pm

Веднага ще ви обясня защо to the moon and back е модератор.
Първо тя е председател на парламента и не ме интересува колко мнения на кръст има във форума.Направих я модератор,за да може да дава информация и да редактира каквото има нужда.

И mantzikert престани да ми правиш разни тъпи изказвания,защото ми писна всички да правят тъпи коментари за всичко .Заключвам темите,защото вие не задавате въпроси,вие направо спамите и недоволствате.И от това ми писна,за това давам ключ.
И забога какво те бърка дали ще си сложи аватар,дали ще си пише здравейте или чао.нейно си е правото,какво сега да не би да тръгнеш да командваш кой какво да прави.
И разбери най-накрая,че на този тъп свят има хора,които не споделят твоето мнение за всичко,не споделят твоя вкус музика и не са длъжни да го правят!
Отправям тези мнения точно към теб,mantzikert,защото ми писна в почти всяка тема из форума да стават скандали,защото ти слагаш всички под един общ знаменател и ги обявяваш за бабички.(по пример)И точно заради този пример, темата за Дийп Пърпъл я заключих.Защото не беше предназначена да бъде наспамена.Няма хора с еднакви разбирания и те моля да се въздържаш от своите хапливи забележки в бъдеще.Съобразявай се с другите,не си само ти на този свят!

Секцията "Парламентът" беше предназначена,за да може да се допитваме до вас,за да не се окажете недоволни накрая.За да не ни викате,че сами сме си решавали всичко.Но вие решихте още преди да е започнала работата на парламента здраво да ни понахраните и да изразите недоволството си или просто да ръсите коментарчета,ей така за спорта!
Този форум от самото си начало до сега не съм видяла една тема,в която да няма спам или караници.Направо велико.

Да,lovelyangel666 е абсолютно права.тази секция няма по-нататъшен прогрес.
Продължат ли тъпите коментари без да предупреждавам ще заключа цялата секция и само to the moon and back и хората от парламента ще пишем тук,просто не заслужавате да се допитваме до вас.
Изморих се да гледам и да отвръщам на нападките ви,не ме интересува повече кой какво и как...
Последна промяна Yuna на Пет Сеп 14, 2007 8:52 am, променена общо 1 път
今 触れたなら この空さえも この闇さえも
裂くよ I want your love I want your hate
導いて この哀しみを この切なさを
消して I want your love I want your hate
永遠は儚(はかな)い だけど Rhodesia
Аватар
Yuna
Queen Of Rain

Мнениеот mantzikert на Чет Сеп 13, 2007 8:37 pm

СЕга ще ми кажеш че и тролинга се забранява. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Барем една тема за Критикарстване.
Аватар
mantzikert
Berserk

Мнениеот Yuna на Чет Сеп 13, 2007 8:42 pm

mantzikert написа:СЕга ще ми кажеш че и тролинга се забранява. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Барем една тема за Критикарстване.

Тролинга няма да го забраним,но флуда определено!
Каква ти една тема,та ти всяка тема я превръщаш в "Тема за критикарстване"...
Последна промяна Yuna на Пет Сеп 14, 2007 8:53 am, променена общо 1 път
今 触れたなら この空さえも この闇さえも
導いて この哀しみを この切なさを
永遠は儚(はかな)い だけど Rhodesia
Аватар
Yuna
Queen Of Rain

Мнениеот mantzikert на Чет Сеп 13, 2007 8:46 pm

Yuna написа:Тролинга няма да го забраним,но флуда определено!
Каква ти една тема,та ти всяка тема я превръщав в "Тема за критикарстване"...

Ами като не ми е казано къде може да се пускат критиките. Критикувам навсякъде.

А да. Направи тема за предложения. Там току виж я аз, я някой друг пуснал идея.
Аватар
mantzikert
Berserk

Мнениеот Yuna на Чет Сеп 13, 2007 8:48 pm

Ако ви пусна такава тема,обаче видя ли флууд или нещо от този род,няма да оцелее дълго...
今 触れたなら この空さえも この闇さえも
導いて この哀しみを この切なさを
永遠は儚(はかな)い だけど Rhodesia
Аватар
Yuna
Queen Of Rain

Мнениеот mantzikert на Чет Сеп 13, 2007 8:49 pm

Обещавам че поне аз ще слушкам.
Аватар
mantzikert
Berserk

Мнениеот Yuna на Чет Сеп 13, 2007 8:50 pm

Слушкай,че теб съм те нацелила и ти следя мненията,чувствай се предупреден за флууда...и не само...
今 触れたなら この空さえも この闇さえも
導いて この哀しみを この切なさを
永遠は儚(はかな)い だけど Rhodesia
Аватар
Yuna
Queen Of Rain

Мнениеот A.I. на Чет Сеп 13, 2007 9:10 pm

Yuna написа:Веднага ще ви обясня защо to the moon and back е модератор.
Първо тя е председател на парламента и не ме интересува колко мнения на кръст има във форума.Направих я модератор,за да може да дава информация и да редактира каквото има нужда.

И mantzikert престани да ми правиш разни тъпи изказвания,защото ми писна всички да правят тъпи коментари за всичко .Заключвам темите,защото вие не задавате въпроси,вие направо спамите и недоволствате.И от това ми писна,за това давам ключ.
И забога какво те бърка дали ще си сложи аватар,дали ще си пише здравейте или чао.нейно си е правото,какво сега да не би да тръгнеш да командваш кой какво да прави.
И разбери най-накрая,че на този тъп свят има хора,които не споделят твоето мнение за всичко,не споделят твоя вкус музика и не са длъжни да го правят!
Отправям тези мнения точно към теб,mantzikert,защото ми писна в почти всяка тема из форума да стават скандали,защото ти слагаш всички под един общ знаменател и ги обявяваш за бабички.(по пример)И точно заради този пример, темата за Дийп Пърпъл я заключих.Защото не беше предназначена да бъде наспамена.Няма хора с еднакви разбирания и те моля да се въздържаш от своите хапливи забележки в бъдеще.Съобразявай се с другите,не си само ти на този свят!

Секцията "Парламентът" беше предназначена,за да може да се допитваме до вас,за да не се окажете недоволни накрая.За да не ни викате,че сами сме си решавали всичко.Но вие решихте още преди да е забочнала работата на парламента здраво да ни понахраните и да изразите недоволството си или просто да ръсите коментарчета,ей така за спорта!
Този форум от самото си начало до сега не съм видяла една тема,в която да няма спам или караници.Направо велико.

Да,lovelyangel666 е абсолютно права.тази секция няма по-нататъшен прогрес.
Продължат ли тъпите коментари без да предупреждавам ще заключа цялата секция и само to the moon and back и хората от парламента ще пишем тук,просто не заслужавате да се допитваме до вас.
Изморих се да гледам и да отвръщам на нападките ви,не ме интересува повече кой какво и как...

Да, искам да се извиня пред парламента за всичките си нападки, някои неоснователни, някои не.Наистина нямаме морално право да постъпваме така(всички които ви плюем).За това искам да кажа, че в бъдеще ще наблюдавам какво се случва с парламента и, ако има критики от моя страна, то те ще бъдат с цял подпомагане за да се "извая" положението, но не и необмислени хапливи забележки.Успех на всички от парламента!
Изображение
Аватар
A.I.

Следваща

Назад към Парламентът